Seccio Catalunya no està disponible temporalment.

 Ofertes de feina a Catalunya

El Servei d’Ocupació de Catalunya està compromès amb la intermediació entre ofertes i demandes de feina, amb l’objectiu d’ajudar al creixement i al reconeixement de perfils professionals competitius, i d’ajudar les empreses facilitant-los l’accés als millors candidats per cobrir els llocs de treball oferts.

Si cerques feina a Catalunya des de l’estranger, a través de Feina Activa pots identificar la teva situació i posar en valor la formació i l’experiència que has adquirit en altres països. Pots també presentar la teva candidatura a aquelles ofertes que consideris ajustades al teu perfil i a les teves expectatives.

Si cerques candidats per cobrir llocs de treball, et pot interessar incorporar a l’empresa persones que, a més de disposar del perfil professional adient, aportin una experiència laboral i vital singular i enriquidora: a través de Feina Activa pots fer una cerca específica o complementària d’aquests candidats.

Busques feina a Catalunya des de l’estranger?

Per personalitzar el servei cal que et donis d’alta al portal ... Per personalitzar el servei cal que et donis d’alta al portal. A l’hora de fer el currículum, tingues en compte els aspectes següents:

  • Dades personals: activa els marcadors vinculats específicament al col·lectiu de persones residents a l’exterior amb voluntat de retorn
  • Dades acadèmiques: si has adquirit un títol a l’estranger, indica'l juntament amb el nom del centre, la localitat i el país.
  • Dades professionals: per a cada experiència hi ha un marcador que et permet indicar si l’has obtinguda a l’estranger o no, i en el camp per a la descripció pots posar el nom de l’empresa, la localitat i el país.

Pots consultar totes les ofertes disponibles, i presentar el teu CV a totes aquelles que creguis que responen al teu perfil i a les teves expectatives.

Busques personal amb experiència laboral a l’estranger?

Un cop incorporada una oferta a Feina Activa:

  • Pots fer una cerca activa de candidats: entre els criteris de cerca que pots utilitzar hi ha la pertinença al col·lectiu de persones residents a l’estranger amb voluntat de retorn, i també l’actiu d’experiència laboral que s'hi ha adquirit.
  • Pots visualitzar les dades dels candidats que s’han interessat per l’oferta: entre aquestes dades hi ha la pertinença al col·lectiu de persones residents a l’estranger amb voluntat de retorn i l’experiència que s'hi ha adquirit, si escau.
  • Pots prioritzar i seleccionar les persones que més s’ajustin a les teves expectatives i als requeriments del lloc de treball.

Després de valorar el currículum dels candidats que t’interessin, podràs convidar-los a participar en el procés de selecció relacionat amb l’oferta.

Els candidats convidats al procés de selecció hauran d’acceptar la invitació corresponent per poder ser incorporats a l’oferta.