Els
països
Regne Unit
Regne Unit

Oficines públiques catalanes Oficines públiques catalanes

Dades facilitades per la Secretaria d'Afers Exteriors i de la Unió Europea

El Govern de Catalunya disposa d'una xarxa de delegacions a l'exterior per intensificar la presència de Catalunya al món i per estrènyer els vincles amb països estratègics. A més, tenen la funció d'agrupar en un sol espai les oficines sectorials del Govern en el país on actuen, per tal de racionalitzar i d'intensificar les relacions amb l'estat estranger.

Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya al Regne Unit i Irlanda

La Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya al Regne Unit i Irlanda té assignades com a principals funcions coordinar l’acció del Govern al Regne Unit i Irlanda, la projecció internacional de Catalunya en el seu àmbit territorial i coordinar les oficines sectorials.

ACCIÓ Agència per la competitivitat de l’empresa

Les plataformes empresarials d'ACCIÓ faciliten el procés d'implantació d'empreses en els mercats internacionals, amb el menor temps i despeses possibles. Trobaràs tota la informació pel que fa als serveis que ofereixen en aquest enllaç.

Oficina d’ACCIÓ a Londres (àmbit d’actuació: Regne Unit i Irlanda)

Institut Ramon Llull

Les oficines de l'Institut Ramon Llull tenen per objectiu projectar la llengua i la cultura catalanes a l'exterior.  Institut Ramon Llull

Oficina de l’Institut Ramon Llull a Londres

Agència Catalana de Turisme al Regne Unit i Irlanda

Les oficines de l'Agència Catalana de Turisme a l'exterior presten serveis B2B (serveis al sector turístic català i als operadors turístics del país que treballen amb Catalunya).  Agència Catalana de Turisme

Oficina de l'Agència Catalana de Turisme a Londres

Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)

Les oficines de l’ICEC cerquen la promoció de la internacionalització de les empreses culturals catalanes donant suport a la difusió, distribució, promoció i a l'establiment de lligams entre empreses catalanes i estrangeres.

Trobaràs més informació clicant aquests enllaços:  Catalunya creativa,  Institut Català de les Empreses Culturals

Oficina de l’ICEC a Londres