Els
països
Noruega
Noruega

Obertura d'un compte bancari Obertura d'un compte bancari

Obrir un compte bancari a Noruega és molt senzill. L’únic que es necessita és portar el passaport i una foto a l’oficina de l’entitat bancària de la teva preferència, agafar un número de torn i esperar a ser atès. Això sí, per obrir el compte bancari és imprescindible que comptis amb un número d’identificació personal (norsk identitetsnummer)que proporciona  l'Skatteetaten, el servei noruec d’impostos. Es pot obtenir més informació sobre aquest número al web d’aquest servei  aquí.

  • La millor manera d’aconseguir aquest número és anant a una de les oficines del  Service Center for Foreign Workers (SUA), un centre compartit per les autoritats laborals ( Arbeidstilsynet), fiscals ( Skatteetaten), immigratòries ( Utlendingsdirektoratet) i la policia ( politiet) noruegues amb la finalitat de proporcionar a tots els estrangers acabats d’arribar a Noruega amb motius laborals tot l’assessorament que necessitin i reduir el temps requerit per processar les seves diferents sol·licituds.

Els bancs a Noruega acostumen a obrir entre les 09.00 h i les 15.30 h o les 16.00 h de dilluns a divendres. Els dijous tenen un horari més ampli que arriba fins a les 17.00 h o 17.30 h. Tots tanquen els dissabtes.