Els
països
Austràlia
Austràlia

Convenis bilaterals Convenis bilaterals

No hi ha cap conveni de doble nacionalitat entre Austràlia i Espanya. informació

Visat d’entrada per turisme Visat d’entrada per turisme

Totes les persones estrangeres, excepte els nacionals de Nova Zelanda, que vulguin entrar a Austràlia necessiten el visat. informació

Autorització per estudiar Autorització per estudiar

Per entrar a Austràlia amb la intenció de cursar estudis d’una durada inferior a tres (3) mesos, els ciutadans espanyols no necessiten sol•licitar el visat d’estudis; és suficient amb el visat de turista. informació

Autorització per treballar per compte propi Autorització per treballar per compte propi

La via més comuna per accedir a un visat que permeti establir-se i realitzar una activitat per compte propi a Austràlia és l’anomenat Programa d'Innovació Empresarial i d'Inversió (Business Innovacions ant Investiment (Provisional) visat (subclasse 188). informació

Autorització per treballar per compte d’altri Autorització per treballar per compte d’altri

L’estat australià té establerts diversos programes perquè treballadors estrangers puguin establir-se a Austràlia de forma temporal o permanent. informació

Autorització per residir sense treballar Autorització per residir sense treballar

No existeix cap visat o autorització específica que permeti residir a Austràlia a estrangers que disposin de rendes i que sense desenvolupar cap activitat inversora vulguin establir-se al país. informació

Identificació com a estranger Identificació com a estranger

No existeix cap document específic d’identitat per residents estrangers. informació