Els
països
Alemanya
Alemanya

Oficines públiques catalanes Oficines públiques catalanes

Dades facilitades per la Secretaria d'Afers Exteriors i de la Unió Europea

El Govern de Catalunya disposa d'una xarxa de delegacions a l'exterior per intensificar la presència de Catalunya al món i per estrènyer els vincles amb països estratègics. A més, tenen la funció d'agrupar en un sol espai les oficines sectorials del Govern en el país on actuen, a fi de racionalitzar i d'intensificar les relacions amb l'estat estranger.

Delegació del Govern a Alemanya

La Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya a Alemanya té les funcions de coordinació tant de l’acció del Govern a Alemanya com de les oficines sectorials.

ACCiÓ Agència per a la Competitivitat de l’Empresa

Les plataformes empresarials d'ACCIÓ faciliten el procés d'implantació d'empreses en els mercats internacionals, amb el menor temps i despeses possibles. Trobaràs tota la informació pel que fa als serveis que ofereixen en aquest enllaç.

Oficina d'ACCIÓ a Berlín

Oficina d'ACCIÓ a Stuttgart

Institut Ramon Llull

Les oficines de l’Institut Ramon Llull tenen per objectiu projectar la llengua i la cultura catalanes a l’exterior.  Institut Ramon Llull.

Oficina de l’Institut Ramon Llull a Berlín

Agència Catalana de Turisme a Europa Central

Les oficines de l’Agència Catalana de Turisme a l’exterior presten serveis B2B (serveis al sector turístic català i als touroperators del país que treballen amb Catalunya).  Agència Catalana de Turisme.

Oficina de l'Agència Catalana de Turisme a Frankfurt;

Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)

Les oficines de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) cerquen la promoció de la internacionalització de les empreses culturals catalanes donant suport a la difusió, distribució, promoció i a l’establiment de lligams entre empreses catalanes i estrangeres.

Trobaràs més informació clicant aquests enllaços:  Catalunya creativa,  Institut Català de les Empreses Culturals.

Oficina de l’ICEC a Berlín